Heerlijk op vakantie in de bossen

Op één van de mooiste plekjes in Drenthe, in het bos en nabij het water, is deze heerlijke vrijstaande luxe vakantiewoning gelegen. De woning is in 2006 nieuw gebouwd en is recent voorzien van een nieuwe keuken (van alle gemakken voorzien), stoomcabine met whirlpool en een nieuw terras.. De woning heeft drie slaapkamers en is geschikt voor zes personen. 


De woning ligt midden in het bos aan een vennetje op een kleinschalig, particulier recreatiepark. Rust en ruimte vind je hier hier volop. De zespersoons bungalow ligt in een prachtig natuurgebied en staat op een 1,6 hectare groot, gedeeld bosperceel. 

De woning is compleet ingericht en voorzien van CV en heeft in de woonkamer een gezellige (gas)haard. Het beschikt over drie royale slaapkamers, die zijn voorzien van box-spring bedden. Er zijn 2 badkamers met onder andere een luxe stoomcabine met een whirlpool en massagejets. Daarnaast beschikt de woning over een infrarood sauna, zodat je hier heerlijk tot rust kunt komen. 

Als u fietsend van de omgeving wilt genieten stellen wij twee damesfietsen en twee herenfietsen ter beschikking  voor 10 euro per fiets per verblijf.

 

Maak een gratis website.